skip to Main Content

Treningssenter Flex24 er – alltid åpent – alle dager i året hele døgnet.

  • Fight & Fitness Arena
  • Cross training Area
  • Døgnåpent gym

Vår filosofi er er at våre medlemmer skal kunne trene akkurat når det måtte passe den enekelte. Vi gir tilgang med eget personlige adgangskort som registreres for å komme inn på Flex24.

Vi har egne garderober med dusj og wc. Låsbare skap for oppbevaring av verdisaker og kameraoveråkning for alles sikkerhet.

Vi har bemanningstider mandag, onsdag, torsdag og fredag kl 12-20, eller etter avtale.

Flex24 vil at alle skal ha muligheten til å trene hos oss, enten du er 15  eller 90 år, uavhengig av treningsnivå. Vårt treningstilbud skal  være enkelt, og effektivt samt kunne benyttes av alle. Vi har omtrent like mange kvinner og menn som medlemmer samt flere som er familiemedlemmer. Hos kommer du trygt i gang med gratis introduksjonstime hos våre personlige trenere samt at du får om ønskelig et treningsprogram.

Flex24 har personlig trenere sterkt knyttet til vårt senter for å sikre at medlemmer tilbys kvalifisert hjelp ved oppstart. Våre personlige trenere er utdannet hos de to største leverandørene innen utdanning av personlige trenere. Norges idrettshøyskole (NIH) og akademiet for personlig trening (AFPT). Dette gir våre medlemmer trygghet i at vi tilbyr trenerer med faglig forankring.

Vi jobber kontinuerlig med å fornye oss, slik at våre medlemmer er tilfredse og føler seg velkommen hos oss. Flex24  legger stor vekt på våre medlemmers ønsker og vi setter stor pris på tilbakemeldinger fra våre medlemmer.

Vi gleder oss til å se deg hos oss, og skal gjøre så godt vi kan for at du skal trives!

Lykke til med treningen hos oss på Flex24

Back To Top