skip to Main Content

CROSS TRAINING ARENA ER OGSÅ DØGNÅPENT

PERSONLIG TRENING – HVORFOR – HVA OG FOR HVEM?

Få ny motivasjon med Personlig Trener!
En Personlig Trener (PT) skreddersyr treningen etter dine målsetninger. Enten din målsetning er å bli sterkere, øke utholdenhet, gå ned eller opp i vekt, eller bare å komme i generelt bedre form, kan en PT være aktuelt.

Hvem passer PT for?

Personlig trening passer for alle, uavhengig av nivå og ferdigheter, god eller dårlig form, tidligere treningserfaring eller ikke. Mange mennesker velger fagfolk når badet skal pusses opp. Vi kan gjøre mye selv, men med fagfolk går ting oftest raskere og med et bedre resultat. Med trening er det ikke annerledes. Våre personglige trenere har utdannelse fra NIH og AFPT. Dette gir deg som kunde trygghet for at du blir trent av kvalifiserte trenere med fokus på faglig forankring og oppdatert kunnskap. .

Hvordan foregår en PT-time?

Helt i starten av en periode med PT vil man ha en samtale hvor du og din trener gjennomgår målsetning, tidligere treningserfaring, hvor ofte du kan trene, hva du liker å trene m.m.

Basert på denne samtalen legger dere opp et treningsopplegg som tilpasset deg og dine målsetninger. Treningsprogrammet ditt skal være både effektivt og motiverende. Med en PT har du en treningspartner som er 100 % fokusert på deg og sørger for at du gjør de riktige tingene til enhver tid. Du bestemmer selv hvor ofte du ønsker å bruke din PT, men et samarbeid over tid vil gi det beste resultatet. Uansett ønsker vi at du skal bli fornøyd og vil dermed sørge for at ting gjennomføres og løses optimalt enten det gjelder trening eller kosthold.

En periode med PersonligTrener er ideelt for deg som ønsker

Motivasjon for å trene
En sunnere kropp
Varig vektreduksjon
Mer overskudd i hverdagen
Å lære mer om hvordan en skal trene og hvordan kroppen fungerer
Bedre resultat av treningen
Raskere fremgang

Back To Top